У засвіти йде Людина…

З глибоким сумом повідомляємо, що 18.07.2024 року передчасно пішла з життя Джура Роксолана Олександрівна, заступник директора зі звʼязків із громадськістю ТОВ «Стриганецький карʼєр».

Як сумно, як боляче, як тяжко, коли йде так несподівано з життя Людина, якій би ще жити, надихати, творити…

І ще так багато не сказано, не зроблено, не завершено…

ДЖУРА РОКСОЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА – жінка, мати, трудівниця, а ще наставниця і викладач, менеджер і лідер, і просто непересічна особистість, яка прагнула змінити світ, зробити його комфортнішим, кращим, досконалішим спочатку в студентській аудиторії Бурштинського енергетичного технікуму, згодом як голова Бурштинської міської ради, а потім на посаді заступника директора зі звʼязків із громадськістю на великому підприємстві з європейськими перспективами – ТОВ «Стриганецький карʼєр».

Гортає доля сторінки короткого, але сповненого глибокого змісту життя…

Їй було діло до всього нового, що відбувалося в державі: освітня реформа і автономія шкіл, медична реформа й найрізноманітніші соціальні проєкти – усе те, що робило Бурштин сучасним європейським містечком.

А ще мала талант до комунікації. Вона вміла і знала, що, кому і як сказати, уміла переконати і мотивувати, надихати і спрямовувати, а ще підтримати й розрадити…

І вміла цінувати життя… Поважала й любила своїх батьків… І понад усе на світі любила донечку Софію.

У засвіти йде Людина, яку будуть памʼятати… 🕯️